Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Waar je woont en werkt heeft invloed op je gewicht

0

Het vlees is zwak, verleidingen liggen overal op de loer. Wie op dieet is weet dan ook dat je vooral niets lekkers in huis moet halen. Nieuw onderzoek maakt dat eens te meer duidelijk.

Het aantal en het soort winkels waar je eten kunt kopen tussen je werk en je huis heeft namelijk een groot effect op je lichaamsgewicht. Ook de winkels rondom je woning hebben invloed. Onderzoekers van de Arizona State University onderzochten 710 werknemers van verschillende basisscholen in New Orleans. Ze vergeleken het bmi van de deelnemers met het aantal supermarkten, restaurants en fastfoodketens in een kilometer rond hun huis en werk en onderweg.

Wat bleek? Hoe meer fastfoodketens er waren langs de route tussen huis en werk, hoe hoger het bmi. Ook was het bmi hoger bij mensen die veel supermarkten en fastfoodketens in een straal van een kilometer rond hun huis hadden.

In Nederland kun je dat vergelijken met de lastige verleiding van benzinepompen en stations. Wie rond vijf uur na zijn werk op de trein moet wachten op weg naar huis, kan vaak maar moeilijk de behoefte weerstaan om allerlei lekkers te kopen. Wil je dat toch voorkomen? Zorg dan dat je óf geen tijd meer hebt om iets te kopen, óf dat je zelf al iets bij je hebt, óf eet minder in de middag, zodat het niet erg is als je iets te eten koopt.

Bronnen:

AD

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close