Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Waar kom jij het allersnelste aan? Dit is de oorzaak ervan, nuttig om te weten!

0

Veel mensen hebben probleempjes met hun gewicht. Veel mensen willen afvallen maar er zijn gedeeltes van hun lichaam die nou eenmaal niet echt meewerken. Want wist jij dat elke zone een oorzaak heeft?

Wij hebben het even op een rij gezet zodat jij weet wat je er aan kunt doen:

Het bovenlichaam:

Bij het bovenlichaam is de grootste oorzaak voeding. Het bovenlichaam is de meest voorkomende probleemzone en de grootste oorzaak daarvoor is voeding. De kans is groot dat je waarschijnlijk te veel eet of te veel suiker inneemt. Let goed op je voedselinname en probeer te matigen met suiker. Het is daarbij ook belangrijk om minimaal 30 minuten per dag te sporten.

De bovenbenen en de billen:

Hierbij kan de oorzaak zijn dat je hormonen uit belans zijn. Dit komt vooral voor tijdens de puberteit, menopauze en andere momenten waarbij je hormonen uit evenwicht zijn. Probeer niet te lang te zitten, roken, veel alcohol en train vooral met gewichten.

Zwembandjes

Hierbij is de grootste oorzaak angst en stress. De zwembandjes zie je vooral bij mensen die niet lekker in hun vel zitten. Vaak grijpen ze dan naar (zoete) snacks. Hierdoor krijg je dus de vervloekte bandjes die boven je broek glippen. Yoga kan helpen om lekker in je vel te komen en weer rust te vinden.

Buik en rug

Bij vet op je buik en de rug is de oorzaak dat je te weinig beweegt. Heb je vroeger veel gesport maar sport je tegenwoordig niet meer? Dan is de kans groot dat de lichaamsdelen die eerst gespierd waren, het meeste vet opnemen. Wil je dit kwijt, dan raden wij aan om regelmatig wat gezonds te eten. Dit houdt je stofwisseling aan de gang.

Er kan ook een andere oorzaak zijn. De andere oorzaak is namelijk het alcohol gebruik. Het klopt namelijk wel wat ze zeggen over een bierbuik. Alcohol kan zeker de oorzaak zijn. Probeer dus je alcohol gebruik te minderen en je zult al resultaat zien.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close