*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Waarom ananas gezond voor je is..

0

ALS JE AAN ANANAS DENKT, DAN DENK JE AAN EEN GELE, ZOETE VRUCHT MET EEN GROENE KROON. MAAR IS ANANAS GEZOND?

De ananas is een tropische vrucht. Het gele, sappige vruchtvlees is lekker zoet! Ananas eten is gezond omdat er bepaalde vitamine, mineralen en voedingstoffen in zitten die wij nodig hebben.

Wist je dat de ananas het immuunsysteem versterkt? Dat komt omdat hij bordevol vitamine C zit. De vitamine C helpt bij de genezing van infecties maar ook van een simpele verkoudheid. Vitamine C mogen we echt niet missen!

De ananas werkt ook ontstekingsremmend . Wist je dat? Er zit namelijk een onstekingsremmend enzym in, bromelaïne. Het enzym bromelaïne helpt tegen weefselzwelling van bijvoorbeeld artrose, bronchitis, spataderen, reumatoïde artritis, verstuiking en verrekking.

Door de mangaan wat in de ananas aanwezig is, versterkt ananas eten ook nog eens de botten en kraakbeen. Hoewel mangaan in het lichaam in heel kleine hoeveelheden voorkomt, is dit spoorelement toch niet onmisbaar.

ANANAS ETEN IS GEZOND!

Ook zorgt ananas voor een goede spijsvertering, het helpt onze bloedsuikerspiegel stabiel te houden, het verlaagd ook nog eens onze cholesterol. DIt komt door de oplosbare vezels zoals pectine en door de plantenstterolen. Deze stof zorgt ervoor dat het slechte cholesterol minder vanuit de darmen wordt opgenomen.

Dan hebben we nog twee redenen waarom je echt ananas moet eten! Het helpt ons bloedarmoede voorkomen omdat er veel ijzer in zit en dankzij de aanwezigheid vanthiamine (vitamine B1) geeft ananas ons energie.

Ben jij dus gek op ananas eten? Vooral doen, maar natuurlijk niet te veel..

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close