Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Waarom het beter is om een laagje buikvet te hebben

0

Veel jonge mannen en vrouwen doen er tegenwoordig alles aan om een afgetrainde buik te krijgen. Sterk is het nieuwe skinny, maar is dat eigenlijk wel zo gezond?

Voor mannen kan het geen kwaad, maar vrouwen zijn beter af met een laagje buikvet. Sterker nog, zichtbare buikspieren zouden volgens onderzoek even slecht zijn als te veel buikvet.

“Er zijn twee soorten buikvet,” legt dokter Robin Berzin uit. “Je hebt vet dat zich ophoopt tussen de spieren en de huid, maar er is ook het soort vet dat binnenin de buik zit, rond de organen.”

Juist het inwendige vet is gevaarlijk en wordt veroorzaakt door slechte eetgewoontes, veel stress en weinig bewegen. Is de omtrek van je middel groter dan die van je heupen of buik, dan is de kans groot dat dat komt door inwendig vet.

Maar een klein laagje vet op je spieren is gezond. Dokter Berzin: “Vrouwen hebben allemaal een bepaalde hoeveelheid extern vet nodig om hun hormonen in balans te houden.”

“Vet produceert namelijk oestrogeen,” aldus Bersin. “Het moet zich uiteraard niet enkel op de buik bevinden, maar verspreid zijn over het hele lichaam. Als vrouwen te mager worden, dan hebben ze niet alleen geen energie meer, hun menstruele cyclus raakt ook verstoord.”

Een gezond vetpercentage zou tussen de 15 en 30 procent liggen en niet zoals bij sommige afgetrainde dames onder de 10 procent.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close