*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Waarom Je Elke Dag Moet Beginnen Met Een Glas Lauw Water Met Citroen!

0

De meeste mensen zetten als ze uit hun bed komen eerst een kop koffie, maar je kunt beter een glas citroenwater drinken. Het is namelijk voor meer dingen goed dan je denkt!

Het drinken van lauw citroenwater wordt steeds bekender. En gelukkig maar, want dit heeft vele voordelen voor je gezondheid. Het geeft je namelijk een opgewekt en schoon gevoel en je wordt er lekker wakker van.

Neem een glas lauw water en voeg daar het sap van een halve citroen aan toe en drink het op je nuchtere maag. Je zult er in het begin misschien even aan moeten wennen, maar binnen een paar dagen drink je het moeiteloos weg. Wil je weten waar citroenwater nog meer goed voor is, bekijk dan vooral de 8 belangrijkste voordelen hieronder.

1. Stralende huid

Wist je dat het drinken van citroenwater supergoed is voor je huid? Je gaat weer stralen en je huid ziet er gezonder uit. Over een paar dagen zul je je al een ander mens voelen en ga je er veel beter uit zien!

2. Bevordert de stoelgang

Water met citroen drinken werkt ook tegen constipatie. Het stimuleert de darmen en injecteert vocht in droge stoelgang.

3. Het geeft je energie!

Drink jij ’s morgens koffie om energie te krijgen? Dan zul je al snel merken dat je vervolgens weer vermoeid raakt. Dit komt doordat koffie je een zeer korte energieboost geeft. Water met citroen geeft je daarintegen wél een langdurige energieboost waar je de hele dag mee door kunt!

4. Het zorgt voor een frisse adem

Het drinken van citroenwater kan de bacteriën in de mond tegengaan en daardoor de slechte adem verminderen. Wees hier wel voorzichtig mee, want cirtoen kan het tandglazuur van je tanden laten slijten. Spoel je mond dus uitgeberied na met alleen water!

5. Je valt ervan af

Drink elke ochtend een halfuur voor het ontbijt een glas citroenwater. Dit zorgt ervoor dat jouw lichaam zichzelf voorbereidt op de nutriënten gedurende de dag.

6. Het heeft een reinigende werking

In de kruidengeneeskunde staat de citroen bekend om haar reinigende eigenschappen. Zowel het glas water als het citroensap erin bevorderen je lymfestelsel en helpen je lichaam om te hydrateren. Erg belangrijk!

7. Geef je immuunsysteem een oppepper

Omdat citroensap rijk is aan vitamine C, draagt het bij aan de verterking van je immuunsysteem en de bestrijding van griep en verkoudheden.

8. Het verbetert je humeur

De geur van citroen is goed voor je humeur en geeft je energie. Daarnaast vermindert het stress en depressiviteit. Dus, ben je geen ochtendmens, dan weet je nu wat je moet doen!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close