*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Waarom je niet moet sporten als je boos bent

0

Pas op voor je hart, het is een terechte waarschuwing voor wie zich opwindt. Je kans op een hartaanval verdubbelt als je boos bent. Ga je dan ook nog die woede eruit sporten dan verdriedubbelt het risico op een hartinfarct.

Dat blijkt uit een studie onder 12.000 mensen in 52 landen, waarover nrc.next bericht. De conclusies zijn gelijk in verschillende regio’s, bij mannen en vrouwen en voor alle leeftijdscategorieën, zo meldt het team van de INTERHEART-studie onder leiding van Salim Yusuf van het Population Health Research Institute in Hamilton, Canada.

Extreme emotionele prikkels of hevige lichamelijke inspanning kunnen beide de bloeddruk en de hartslag verhogen. Bij mensen die al aan aderverkalking lijden kan een stolsel in de bloedvaten plotseling los schieten of een kransslagader kan verstopt raken met een acute hartaanval tot gevolg.

Roken, overgewicht en weinig groenten eten zijn andere factoren die het risico op een hartaanval vergroten. De onderzoekers benadrukken nog wel dat regelmatig bewegen juist beschermt tegen een hartinfarct. Combineer het alleen liever niet met een woedeaanval.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close