Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Wat als sporten je leven gaat beheersen?

0

Soms gaat het sporten te ver. Bijvoorbeeld wanneer je chagrijnig wordt wanneer het een dag (of twee) niet lukt om naar de sportschool te gaan. Of dat je partner voorstelt om gezellig uit eten te gaan en jij eigenlijk liever wilt gaan sporten. Wanneer sporten je leven te veel gaat beheersen, wil je niet meer zonder en kun je ook eigenlijk niet meer zonder. Sporten kan een ware verslaving worden. Vaak in combinatie met een obsessie met voeding. Maar wat kun je hieraan doen?

De runners high is niet voor niets zo geroemd. Wie sport, maakt endorfine aan, endorfine maakt gelukkig. Sport zorgt er dus voor dat je lekkerder in je vel zit en gelukkiger bent. Veel mensen voelen zich dan ook neerslachtig wanneer het niet lukt om te sporten. Ze worden er chagrijnig, of zelfs agressief van. Zonde natuurlijk, want sporten zou louter een positieve invloed moeten hebben op je leven.

Wanneer je merkt dat sporten je leven gaat beheersen is het belangrijk om hier meteen iets aan te doen. Maak afspraken met jezelf. Zet bijvoorbeeld vaste sportdagen in je agenda, maar spreek ook met jezelf af dat als er iets anders voorbij komt dat je ook leuk vindt, zoals bijvoorbeeld een diner met je partner, je daar geen nee tegen zegt. Zonder dat daar de voorwaarde aan hangt dat je de gemiste sporturen weer inhaalt. Zo voorkom je een hoop stress en druk op jezelf.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close