*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Wat is de beste sportdrank

0

Isotone sportdrank, met zuurstof verrijkt water, eiwitshakes: sporters kunnen kiezen uit een groot aanbod van sportdranken die hun lichaam na het sporten optimaal zouden verzorgen. Maar wat is de beste sportdrank?

Eiwitshakes
Zelfs krachtsporters hebben maar 0,1 g eiwit per kilo lichaamsgewicht extra nodig. Om in deze behoefte te voorzien, zijn geen preparaten nodig. We krijgen met onze westerse voeding al meer eiwitten biinnen dan de aanbevolen hoeveelheid. Je kunt dus gerust nee zeggen tegen eiwitshakes en daarmee een heleboel calorieën besparen.

Met zuurstof verrijkt water
Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de positieve werking van dit water. Onze logica zegt ons dat dit geen verrassing is. Een mens krijgt ieder uur ca. 20 tot 50 g zuurstof via de ademhaling binnen. Het gehalte in het water ligt op 24 tot maximaal 226 mg.

Isotone sportdrank
Mensen die in hun vrije tijd sporten kunnen deze, vaak dure sportdranken gerust achterwege laten. Een veel goedkoper en populairder alternatief is een combinatie van mineraalwater en vruchtensap, zoals appelsap met mineraalwater. De vruchtensap levert snel bruikbare energie en het natrium in het mineraalwater vult het zout aan dat via het zweet wordt afgescheiden.

Vruchten- en kruidenthee met een beetje suiker en natriumrijk mineraal water zijn geschikte dorstlessers tijdens het sporten. De beste sportdrank is dus nog goedkoop ook!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close