Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Wat je vandaag moet doen om heel de week gewicht te verliezen

0

We zeggen het ieder weekend: ‘deze week ga ik gezond eten en regelmatig sporten’. En dan komt er iedere keer wel iets tussen. Je hebt te weinig tijd, geen zin of te veel werk. Maar als je de onderstaande dingen vandaag al doet, zal je al die valkuilen vermijden.

Plan je workouts
We hebben allemaal een druk werkschema, dus de tactiek ‘ik zie wel wanneer ik een gaatje heb om te sporten’ werkt haast nooit. Geef jezelf niet de kans om er vanonder te muizen en plan op zondag al alle sportsessies van de week in. Check de weersvoorspellingen, de openingsuren van de fitness en leg al de afspraken met je vaste sportbuddy’s vast. Plan al de rest daarrond, en je zal gegarandeerd meer sporten dan anders.

Doe de was…
… en leg al je (sport)kleren en -gerief klaar. Hoe langer je ’s ochtends moet zoeken naar die al dan niet schone sportbeha of je yogamat, hoe kleiner de kans wordt dat je effectie nog de deur uit gaat voor dat halfuurtje joggen. En plan in de mate van het mogelijke ook je ‘gewone’ outfits, om tijdsverspilling voor de spiegel te vermijden.

Plan je maaltijden
Om te voorkomen dat je toch maar snel dat belegde broodje naar binnen speelt uit tijdsgebrek, plan je best op zondag al al je maaltijden in. Zorg dat je weet wanneer je boodschappen kan doen, maak je lijstje al klaar en maak tijd vrij om te koken. Kook eventueel al wat maaltijden op voorhand: de koelkast en de diepvriezer houden die wel vers voor jou.

Neem je lunch mee
Ah, de verleiding van de snoepautomaat en het bedrijfsrestaurant. Als je weet dat beide geen al te gezonde opties aanbiedenen, bewaar je beter de controle door zelf thuis een slaatje te maken en dat mee te nemen. Hetzelfde geldt voor je snacks.

Ga op tijd slapen
Netflix lijkt op dit moment wel aantrekkelijk, maar als je morgen met een duf hoofd opstaat, verdwijnt je sportmotivatie als sneeuw voor de zon. Hup, naar je bed!

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close