Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Wat moet je drinken om af te vallen?

0

Eerlijk gezegd klinkt dit heel goed. Ik zou echter graag willen dat je in gedachten houdt dat je deze vloeistoffen moet combineren met lichamelijke activiteit en natuurlijk een goed en gezond dieet voor een maximaal effect.

1. IJskoud water
-U kunt 250 tot 500 calorieën per dag verbranden door 8-10 glazen ijskoud water te drinken.
Op deze manier zal ons lichaam calorieën verbranden, d.w.z. vet, in tegenstelling tot warm water, d.w.z. het niveau van warmte in uw lichaam verhogen.
Daarom kan deze eenvoudige ‘truc’ je helpen om afscheid te nemen van ongeveer een halve kilo per week.

2. Kokoswater
-Kokoswater bevat meer elektrolyten dan de meeste vruchtensappen en energiedranken zonder extra zoetstoffen en kunstmatige smaakstoffen.
Kokoswater verhoogt op natuurlijke wijze de stofwisseling en geeft u meer energie, wat een belangrijke bijdrage levert aan krachtiger fysieke training.

3. Groene thee
-Studies tonen aan dat we overdag 35-43% meer vet kunnen verbranden als we dagelijks 3 tot 5 kopjes groene thee opnemen. Het geheim van groene thee ligt in het feit dat het rijk is aan catechine polyfenolen, in het bijzonder epigallocatechine gallate (EGCG). We weten dus allemaal dat groene thee een krachtige anti-oxidant is. Het is effectief in het verlagen van het LDL-cholesterolgehalte en het remmen van de abnormale vorming van bloedstolsels.

4. Groenten en vruchtensappen
-Een half uur voor de maaltijd een glas gezond sap drinken vermindert de eetlust en de behoefte aan voedsel. Volgens metingen draagt ​​deze input 135-150 minder calorieën bij dan normaal.
Als je geen sap kunt maken, kunnen twee glazen water voor een maaltijd ook “het werk doen”.

5. Magere melk
-Melk is een goede bron van calcium en helpt u gewicht te verminderen door de afbraak van vet in cellen. Dit betekent niet dat je tonnen melk per dag moet drinken om dit effect te krijgen, maar het toevoegen van melk in onze dagelijkse voeding kan serieus helpen bij het smelten van vet.
Verschillende onderzoeken delen verschillende feiten over het effect van melk. Sommigen zeggen dat melkconsumptie de verbranding van calorieën tot 30-50% kan verhogen en sommigen zeggen dat als we 3-4 kopjes melk per dag in ons dieet opnemen, we tot 70% meer vet kunnen verbranden.

6. Smoothies en yoghurt
-Het is niet alleen de dichtheid van deze drank die uw eetlust zal “verdoven”, het bevat ook calcium, yoghurt verlaagt ook vet in elke cel (zoals eerder vermeld voor melk).
Studies uitgevoerd aan de Universiteit van Tennessee tonen aan dat dagelijkse inname van yoghurt in het dieet u kan helpen 61% meer lichaamsvet en tot 81% meer vet in de buikstreek te verminderen.
De resultaten kunnen worden verbeterd als we fruit zoals frambozen, aardbeien, bramen etc. toevoegen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close