Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Weg met cellulitis – gebruik kaneel

0

Cellulitis is een probleem dat 90 procent van de vrouwen treft, volgens het CNN-artikel “Ongrijpbare zoektocht naar genezing van cellulitis gaat door.” Ook is bewezen dat kaneelextract het uiterlijk van je huid verbetert.

Klinkt als een droom, toch? Maar dermatologen van de Universiteit van Grenoble zeggen dat het extract van kaneel een van de meest effectieve cellulitisverwijderaars is. Bij het uitgevoerde experiment waren 80 vrouwen betrokken die dit cosmetische probleem hadden. En de resultaten waren uitstekend.

De helft van de deelnemers werd blootgesteld aan speciale anti-cellulitis maskers en massages, terwijl de rest van de vrouwen werd behandeld met kaneelolie verkregen uit de gedroogde bast van de plant.

Het is aangetoond dat in de tweede groep cellulitis met 60% was verlaagd en slechts met 10% in de eerste groep.

Het verbazingwekkende effect van dit kruid is te wijten aan de rijke concentratie antioxidanten en andere nuttige stoffen. Kaneelextract stimuleert het regeneratieve vermogen van de cellen, verbetert de toevoer van voedingsstoffen en geeft de cellen energie. Kaneel heeft de mogelijkheid om de uitwisseling van stoffen in de huid te normaliseren, wat leidt tot meer calorieën verbranden en gewicht verliezen, dus kom van cellulitis af – gebruik kaneel!

Ons advies is om regelmatig wat kaneel in je sappen of koffie toe te voegen en je zult de effecten van deze geweldige cellulitisverwijdering zien.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close