*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Wetenschap legt uit 13 Anti-Aging Foods voor jonger uitziende huid

0

De huid is zeer gevoelig voor het verouderingsproces en de eerste tekenen van veroudering verschijnen halverwege de jaren twintig. Het verouderingsproces is onmogelijk om te keren, maar het kan worden vertraagd en de huid kan er jonger uit blijven zien als u voedingsmiddelen eet die de gezondheid verbeteren.

De beste anti-verouderingsproducten zijn rijk aan voedingsstoffen, antioxidanten, water en gezonde vetten, en de volgende zijn het meest effectief om de huid te voeden en vroegtijdige veroudering te voorkomen:

1. Bosbessen zitten boordevol vitamine A en C, evenals de leeftijd-tartende antioxidant anthocyanen, die de huid beschermt tegen schade als gevolg van stress, vervuiling en de zon.

2. Zoete aardappelen bevatten veel antioxidanten, bètacaroteen genaamd, die worden omgezet in vitamine A, die de elasticiteit van de huid herstelt, de verandering in huidcellen stimuleert en de huid zacht en jeugdig maakt.
De grote hoeveelheden vitamine C en E houden de teint stralend en voorkomen schade door vrije radicalen.

3. Waterkers bevat veel kalium, fosfor, calcium, mangaan en vitamine B-1, A, C, B-2 en K, dus het stimuleert de huidcirculatie, helpt de levering van mineralen aan de lichaamscellen en neutraliseert de schade gedaan door vrije radicalen.

4. Papaya is gevuld met veel essentiële vitamines, mineralen en antioxidanten, die de elasticiteit van de huid verbeteren, tekenen van veroudering vertragen en rimpels en fijne lijntjes voorkomen.
Het is een rijke bron van calcium, magnesium, B-vitamines, kalium, fosfor en vitamine C, E, K en A. Het enzym papaïne is een krachtig natuurlijk ontstekingsremmend middel.

5. Rode paprika’s zitten vol met antioxidanten die veroudering bestrijden, carotenoïden die ontstekingsremmende eigenschappen hebben en schade door zon en toxines voorkomen, en vitamine C, die de collageenproductie verhoogt.

6. Granaatappelzaden zijn rijk aan vitamine C, een krachtige antioxidant, die schade door vrije radicalen voorkomt en de collageenproductie stimuleert en ontstekingen bestrijdt.

7. Spinazie is rijk aan antioxidanten die de huid soepel en stevig houden, de aanmaak van collageen verbeteren en veel luteïne, magnesium, plantaardig heemijzer en vitamine A, E, C en K bevatten.

8. Knoflook ontgift de huid, bestrijdt bacteriën en is rijk aan antioxidanten die de huid er jeugdig uit laten zien.

9. Donkere chocolade voorkomt rimpels, verhoogt de elasticiteit en de flavanolen voorkomen dat de ultraviolette stralen de huid beschadigen.

10. Broccoli bestrijdt ontstekingen en is overvloedig aanwezig in luteïne, folaat, antioxidanten, calcium, vezels en vitamine C en K, dus het verbetert de elasticiteit van de huid, voorkomt vroegtijdige veroudering en laat het stralen en er gezond uitzien.

11. Tomaten zijn krachtige anti-aging voedingsmiddelen, rijk aan lycopeen, een verbinding die huidbeschadiging voorkomt, de elasticiteit verhoogt en rimpels voorkomt.

12. Avocado’s zijn krachtige anti-verouderingsproducten, rijk aan verschillende essentiële voedingsstoffen, zoals kalium, B-vitamines en vitamine E, C, K en A, evenals carotenoïden, die schade door toxines voorkomen.

13. Noten zitten vol met omega-3-vetzuren en vitamine E, dus ze herstellen het huidweefsel, beschermen de huid tegen schade door ultraviolette stralen en bestrijden ontstekingen.

Bovendien moet je in het algemeen de inname van fruit en groenten verhogen en degene kiezen die rijk zijn aan kleuren, omdat diepe kleuren aangeven dat ze een hoger radicaal vechtvermogen hebben.

Zorg er bovendien voor dat u deze tips volgt om een ​​jonger uitziende huid te krijgen:

Houd het lichaam de hele tijd goed gehydrateerd en drink dagelijks 8-10 glazen water
Je moet een goede vochtinbrengende crème gebruiken die de regeneratie van de huid stimuleert.
Zorg voor een huidverzorgingsroutine die reinigt, verstevigt en hydrateert.
Vervang uw kussenslopen regelmatig en kies zijden of satijnen kussenslopen, want katoenen kussenslopen nemen al het vocht van uw huid af en laten deze droog, schilferig en leiden tot rimpels en slaaplijnen
Zorg voor voldoende rust, omdat het gebrek aan slaap de huid beschadigt
Regelmatig scrubben en reinigen.
Om vroege rimpels en huidkanker te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u zonnebrand voorkomt door natuurlijke zonnebrandmiddelen te gebruiken.
Stop met roken, omdat deze schadelijke gewoonte een slechte huidgezondheid, pigmentatie en rimpels veroorzaakt
Begin regelmatig met sporten om lichaam en huid gezond te houden en probeer meditatie, yoga en diepe ademhalingsoefeningen om de zenuwen te kalmeren en stress te voorkomen
U moet stress verminderen en ontspannen, dus geniet regelmatig van massage, pedicures, manicures en spa’s.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close