Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Wil jij afvallen en minder gaan snoepen? Deze simpele truc schijnt geweldig goed te werken!

0

Probeer jij al tijden gezonder te leven en af te vallen, maar lukt dit elke keer niet? Ik snap het.. Kom namelijk uit dezelfde situatie. Snoepen is natuurlijk super lekker, maar er zijn tips om dit makkelijker onder controle te houden en voor mij heeft het enorm goed geholpen!

Hoe doe je dat dan? Hoor ik jou je afvragen.

Het antwoord is: De hersluitbare verpakking!

Uit onderzoek van de Universiteit van Gent blijkt dat de hersluitbare verpakking een slok op een borrel scheelt! Als snoep namelijk te sluiten is leggen we het veel sneller weer opzij. Je gaat door deze psychologische truc bewuster nadenken en eten, op een onbewuste manier. Dat is fijn!

De drempel

Het proefpersonen waren een groep studenten die naar de bioscoop gingen. Iedereen kreeg een zakje snoep en een flesje water. De helft van de testpersonen kreeg snoep met een hersluitbare verpakking, de andere zonder. De studenten wisten niet dat dit gebeurde. Na de filmvoorstelling bleek dat de snoepzakken mét hersluitbare verpakkingen meer overhielden dan de zakjes zonder sluiting. Het experiment werd ook uitgetest op mensen die thuis zaten; het resultaat was hier hetzelfde. Volgens professor Anneleen van Kerckhove gaat het hier om een ‘psychologische drempel’ die ons aan het denken zet bij het heropenen van een zakje snoep. Dit is handig om te weten als jij het snoepen wilt minderen!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close