Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Wil jij afvallen? Verlies maar liefst 5 kg gewicht met dit speciale Komkommer dieet!

0

Komkommer en gezondheid gaat altijd al hand in hand. Komkommers hebben een hele zuiverende werking en reinigt het lichaam optimaal.

Je kunt daarnaast ook komkommer gebruiken voor het reinigen van het gezicht. Dat is de reden dat veel mensen komkommers op hun gezicht leggen om wallen weg te nemen. Maar wist je dat je ook enorm kunt afvallen van komkommers?

Hoe werkt het?
Het is wel een soort van crash dieet waarin je bepaalde voedingsmiddelen niet tot je mag nemen. Aan de andere kant een aantal dagen vasten kan geen kwaad en reinigt heel je lichaam.
Ontbijt
Begin de dag met 2 gekookte eieren en een komkommer salade. Let wel op de dressing kies bij voorkeur voor een magere yoghurt dressing. Extra pit? Versnipper een Spaanse peper door je salade.

Tussendoortje
Neem rond 10:00 uur een stuk fruit of een handje ongezouten noten.

Lunch
Een sneetje geroosterd tarwe of bruin brood met een komkommer salade. Mix je komkommersalade met paprika, gesnipperde uit en andere groenten naar smaak. Besprenkel je salade met olijfolie of ene yoghurt salade.

Tussendoortje
Maak een heerlijke komkommer shake. Mix 1 komkommer, appel en handje spinazie in de blender. Deze shake bevat onder andere magnesium, ijzer, calcium en vitamine C, E en B. Een gezondheidsbommetje! Breng de shake op smaak met een paar druppeltjes Tabsco.

Diner
Wissel dagelijks af tussen verschillende groenten. Let op neem bij de groeten mager vlees als kipfilet of kalkoenfilet of aardappels. Combineer nooit en aardappelen en groeten tegelijk. In de avonduren kan je nog wat extra fruit nemen.

Probeer dit 10 dagen vol te houden. De kilo’s zullen er vanaf vliegen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close