*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Wil JIJ graag een slanke taille? Doe dan DEZE oefeningen! Het kost maar 30 seconden tijd per dag!

0

Veel mensen hebben er last van, de zogenaamde zwembandjes of in het engels, de ‘lovehandles’. Dit is vaak het resultaat van ongezond leven. Men eet veel snoep of  andere ongezonde dingen zoals friet of pizza. De mannen drinken veel bier en gaan vaak naar een fastfood keten zoals de McDonalds. Ook zit men tegenwoordig liever op de bank met de nieuwste serie dan dat ze naar buiten gaan om te sporten. Al deze overtollige calorieën worden omgezet in vet in de weefsels in je taille, vandaar de zwembandjes rond je taille. Het is tijd om er iets aan te doen en daarom hebben wij hier de tips voor u!

Het in vorm blijven is vaak het onderwerp op internet. Er zijn talloze reclames en campagnes te vinden over hoe je snel kunt afvallen en om fit te blijven. Er zijn duizenden oefeningen, pillen, technieken en diëten die je beloven om wat flinke kilo’s af te vallen.

De bijzondere oefening waar we het over gaan hebben wordt ook wel ‘de stofzuiger’ genoemd. Deze oefening heeft te maken met het trainen van je dwarse buikspier. Je schuine buikspier is een erg mooie spier. Het regelmatig trainen van deze spier resulteert in een mooie sixpack en een strakke buik. Naast deze schoonheid heeft het ook nog gezondheidsvoordelen. Je lichaamshouding verbetert, je krijgt meer stabiliteit en de bescherming voor je organen is beter. Het grote voordeel van deze oefening is, is dat je hem overal kunt uitoefenen. Zittend, in de auto, staan, overal. In het filmpje hieronder is te zien hoe je de oefening correct moet uitvoeren. Doe elke dag drie sets van tien seconden, na slechts één maand zul je al een goed resultaat zien en merken.

Vind jij deze tip handig? Vergeet hem dan niet te liken met je vrienden op Facebook!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close