*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Wimperluizen komen vaker voor bij wimper extensies, waarschuwen artsen

0

Wimpers komen vaker voor bij wimper extensies, waarschuwen artsen
De droom van elke vrouw is om er zo goed mogelijk uit te zien, maar de afgelopen jaren hebben ze een aantal extreme normen voor schoonheid opgeleverd.

Afgezien van een net kapsel, modieuze kleding, schone schoenen en make-up, moeten meisjes tegenwoordig veel extra dingen doen om aan de veeleisende schoonheidstrends te voldoen. Ik ken letterlijk geen meisje dat geen set gelnagels heeft, en velen om me heen hebben al geprobeerd wenkbrauwen in te rijgen.

En je zult het ermee eens zijn dat wimperextensies gewoon een onderdeel zijn in het moderne schoonheidsregime!

Deze wimpers worden individueel met lijm aangebracht en aan uw eigen wimpers gebonden. Het proces kan ongeveer drie uur duren om aan te brengen en gaat ongeveer zes weken mee.

De wimperverlengingen creëren de illusie van fladderende wimpers die boven grote ogen slaan en geven veel betere effecten dan een toverstokje. Maar ze hebben ook een aantal behoorlijk beangstigende risico’s.

Optometristen hebben een toename gemeld van incidenten van lash luizen, medisch aangeduid als Demodex.

Ze adviseren vrouwen die regelmatig wimperverlengingen gebruiken om ze regelmatig schoon te maken, omdat een gebrek aan reiniging leidt tot een opeenhoping van bacteriën.

Demodex manifesteert zich door jeuk, roodheid en ontsteking. Wimperluizen leven op de vettige haarfollikel en kunnen van persoon op persoon worden overgedragen door te springen.

Volgens Dr. Sairah Malik:

“Over het algemeen is het idee dat je wimperverlengingen hebt, dat mensen bang zijn om ze aan te raken of te wassen omdat ze bang zijn dat de wimper eruit zal vallen.”

Toch legt hij uit dat het uiterst belangrijk is om de oogleden schoon te houden, en stelt voor om een ​​tea tree base cleaner te gebruiken.

“We bevelen tea tree base cleanser aan. Elke reiniger met een verdunde vorm van theeboom, en het is een goed idee om deze dagelijks te gebruiken. ”

Hillary Weimer, een schoonheidsspecialiste bij ‘A New U Salon & Boutique’, adviseert om de eerste 24 uur contact met water te vermijden wanneer je je wimpers voor het eerst doet. Zij voegt toe:

“Daarna kun je ze wassen. Gebruik geen producten op oliebasis. Wees voorzichtig, trek er niet aan. Als ze correct worden aangetrokken, zou het geen probleem moeten zijn als ze blijven zitten en voor ze zorgen. ”

Vorig jaar deelde een vrouw met de naam Ashley haar Demodex-verhaal met WFTV9 en waarschuwde ze anderen voor de mogelijke gevaren van wimperverlengingen.

Op een ochtend werd ze wakker met gezwollen, geïrriteerde ogen nadat ze verschillende keren wimperverlengingen had gehad, en onder de microscoop ontdekte Dr. Keshini Parbhu van het Dry Eye Help Center van het Orlando Eye Institute de luizen die leefden van de oliën van de wimpers.

Ze zei:

“Ze graven zich naar de basis van de wimperzakjes en voeden zich met dit materiaal. Infectie kan optreden als ze overbevolkt worden. ‘

Bovendien lopen klanten ook het risico op Demodex als ze hun oogmake-up niet voldoende verwijderen en het salonpersoneel hun gereedschap niet wast.

Dr.Malik voegt eraan toe dat waar mogelijk vrouwen hun oogleden een welverdiende pauze moeten geven van verlengingen.

Bronnen:

www.unilad.co.uk
www.kwch.com
www.mirror.co.uk

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close