Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


WOW! Afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest! Je hoeft AMPER wat te doen!

0

De geneeswijzen acupunctuur en acupressuur bestaan al eeuwenlang in het verre Oosten. Steeds meer mensen hebben behoefte aan deze technieken, omdat is gebleken dat ze zeer effectief zijn bij het verhelpen van allerlei fysieke klachten. Ook verbeteren ze je gezondheid enorm. Volgens deze geneeswijzen wordt er gesteld dat elk orgaan, elk spiertje, elke zenuw, verbonden is met de rest van het lichaam door middel van een aantal punten.

De vraag die de laatste tijd steeds vaker naar voren komt is dan ook of deze technieken ook zouden kunnen helpen als je snel vermageren zonder sport zou willen. Er zijn inderdaad punten in het menselijk lichaam die geactiveerd kunnen worden om vet sneller te kunnen verbranden. Kijk hieronder om meer te weten te komen.

1. Het oor
Er zit een bepaald drukpunt in je oor die je stofwisseling regelt. Door dit punt regelmatig te masseren kun je ervoor zorgen dat deze bevorderd wordt en zo dus helpt met het snel vermageren zonder sport. Als je dit elke dag drie keer doet met massages van 3 minuten lang op gelijkmatige wijze zal dit wonderen verrichten voor het snel vermageren zonder sport.

2. Het gezicht
Er zit ook een punt in het midden, precies onder je neus en boven je bovenlip. Als je dit elke dag 5 minuten lang masseert kan je ervoor zorgen dat je minder snel honger krijgt. Ook werkt het ontspannend en verlaagt het je stressniveau. Voor degenen die meer gaan eten als ze stress ondervinden is dit dus de oplossing. snel vermageren zonder sport is nog nooit zo simpel geweest.

3. De knie
Ook zit er een heel specifiek punt op je knie. Als je je rechterhand op je rechterknie legt en dan kijkt waar je pink en ringvinger samen komen. Precies op het punt waar ze eindigen zit het punt dat je moet masseren. Je zal zien dat hierdoor je vetverbranding nog even extra geprikkeld wordt en zo dus snel vermageren zonder sport makkelijk maakt.

4. De arm
Als je 2 tot 3 keer per dag het midden van je biceps 3 minuten lang masseert kan dit ook bijdragen aan een versnelde vetverbranding. Dit punt regelt namelijk de warmte van je lichaam en zorgt dat je als het ware wat stoom kan afblazen, en dat is bevorderlijk voor je darmen wat snel vermageren zonder sport als gevolg heeft.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close