*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


WTF: Grote bodybuilder bijna dood door lieveheersbeestje

0

Een boomlange bodybuilder is bijna overleden door de beet van een lieveheersbeestje. “Ik kan 180 kilo wegdrukken maar was bijna dood door een piepklein diertje,” aldus de 31-jarige Reza Rezamand.

Hij werd voor de deur van de sportschool in het Britse Stoke-on-Trent gebeten door een zogenoemd Harlequin lieveheersbeestje. Dit beestje heeft geen rode, maar zwarte vleugels en kan giftig zijn. Na de beet was de voet van Rezamand rood en opgezwollen. Ook jeukte hij enorm en werden zijn tenen zwart.

Hij ging naar het ziekenhuis waar hij kreeg te horen dat hij leed aan een mogelijk dodelijke vergiftiging. De eerste antibioticakuren sloegen niet aan en hij bleek een bloedvergiftiging te hebben opgelopen. Dokters gaven hem slechts 30 procent kans om te overleven. Uiteindelijk kwam hij er toch bovenop.

De gewichtheffer is blij dat hij nog leeft. “Ik heb geluk gehad. Ik ga nooit meer in mijn leven een lieveheersbeestje aanraken,” zegt hij. “Ik ben nog nooit ergens bang voor geweest, maar nu wel.”

De jonge vader, die een eigen supplementenwinkel heeft, wil anderen waarschuwen voor de gevaarlijke lieveheersbeestjes, die de laatste tijd in Engeland veel voorkomen.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close