Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

WTF? Ruiken aan een banaan helpt met afvallen!

0

Wanneer je deze titel leest, zou je vast denken aan een 1 april grap. Het klinkt een beetje al een rare dieet tip, maar toch werkt dit volgens een Amerikaans onderzoek heel goed.

Als je voordat je gaat eten aan een gepelde banaan ruikt, dan val je af. Geen banaan in huis? Een appel of pepermuntje zou ook kunnen helpen!

Voor dit bizarre onderzoek werden 3200 vrouwen met overgewicht gevraagd om een half jaar lang vóór iedere maaltijd aan een banaan, appel op pepermuntje te ruiken. Voor de rest aten ze gewoon wat ze normaal ook aten. De vrouwen vielen gemiddeld 14 kilo af! Ook uit vervolgonderzoek kwam hetzelfde resultaat.

Nu vraag je, je vast af hoe dit kan en wat eigenlijk een banaan, banaan, appel en pepermuntje met elkaar gemeen hebben?Blijkbaar hebben ze allemaal dezelfde typische geur. Die wordt door de onderzoekers omschreven als ’neutrale zoete geur’. Deze geur zorgt ervoor dat je sneller een vol gevoel hebt dan wanneer je aan andere dingen ruikt. Als je sneller vol zit, eet je natuurlijk ook veel minder en dat resulteert weer in gewichtsverlies.

Best het proberen waard toch?

Bron: Ze.nl

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close