Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


WTF? Studie linkt Tequila aan gewichtsverlies!!!

0

Als u wilt afvallen, zullen voedingsdeskundigen en fitness-experts u vertellen dat u minder alcohol moet consumeren. Het is zeer calorisch en vetmestend.

Maar velen van ons zijn beide; en gezondheidsbewust, en houden van een drankje, en de klassieke wodka-limoensoda is gewoon, nou ja, een beetje saai.

Goed nieuws dus, dat een onderzoek een verband tussen tequila en gewichtsverlies heeft gevonden.

Volgens onderzoek dat is gepresenteerd tijdens een bijeenkomst van de American Chemical Society, kan de favoriete feestgeest van iedereen helpen om ook je bloedsuikerspiegel te verlagen.

Concreet zijn het de suikers die van nature voorkomen in de agave plant waaruit tequila wordt gemaakt.

Deze suikers worden agavines genoemd – wat niet hetzelfde is als agavesiroop – en zijn niet-verteerbaar, wat betekent dat ze fungeren als voedingsvezels en uw bloedsuikerspiegel niet verhogen.

“Agavines zijn niet duur en hebben geen bijwerkingen, behalve die paar mensen die ze niet kunnen verdragen,” zei dr. Mercedes G. López.

Ze voegde eraan toe dat agavines, net als andere fructanen, de beste suikers zijn om de groei van gezonde microben in de mond en darmen te ondersteunen.

Bovendien kunnen agavines mensen helpen om zich voller te voelen en dus minder te eten.

Dr. López legde uit dat agavines beter zijn dan kunstmatige zoetstoffen die door het lichaam worden opgenomen en bijwerkingen kunnen veroorzaken, zoals hoofdpijn.

Agavines smaken echter niet zo zoet als hun kunstmatige tegenhangers.

Om hun conclusies te trekken, voedden de onderzoekers een groep muizen een standaarddieet, maar voegden agavines toe aan hun water.

Ze ontdekten dat de muizen die agavines kregen minder aten, gewicht verloren en hun bloedglucosespiegels afnamen in vergelijking met andere zoetstoffen zoals glucose, fructose, sucrose, agavesiroop en aspartaam.

Hoewel dit waarschijnlijk niet moet worden gezien als het startsein om tequila-shots achterover te gaan slaan in een poging om gewicht te verliezen, is het misschien de moeite waard om te overwegen bij het kiezen van een drankje wanneer je de volgende keer bij de bar slaat.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close