Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


YES! Deze heerlijke fruitsoorten zorgen voor sterke spieren…

0

Goed nieuws: wij hebben dé fruitsoorten voor jou gevonden die zorgen voor sterke spieren. Eet jij altijd veel producten met eiwitten of neem je eiwitshakes om sterker te worden? Uit onderzoek is gebleken dat dus niet alleen eiwitten zorgen voor sterkere spieren maar ook bepaalde fruitsoorten.

Het onderzoek aan de Universiteit van Iowa toont aan dat een bepaalde stofje in appels en tomaten het spierverouderingsproces, wat door middel van een bepaald eiwit op gang komt, kan verminderen.

Volgens Dr. Christopher Adams weten veel mensen al uit eigen ervaring dat spierverslapping en atrofie grote problemen kunnen zijn als ze ouder worden. Door ursolzuur uit appels en tomaten, zou de productie van het eiwit dat voor veroudering zorgt, kunnen stoppen.

Het eiwit verandert namelijk de vorming van genen zoals normaal gesproken in de spieren van oudere mensen ontstaat. Eigenlijk kun je met dit ursolzuur het eiwit stoppen, en daarmee het verouderingsproces.

Een test op mensen moet nog gebeuren, maar de eerste uitslagen zouden een 10% spiergroei en 30% spierversterking moeten laten zien bij het eten van zowel tomaten als appels. Dat zou wel heel mooi zijn.. Wij gaan voortaan meer appels en tomaten eten!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close