*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Yoga vanop je bureaustoel: nieuwe online cursus leert hoe het moet

0

We zitten allemaal veel te veel, en van die dagelijkse uurtjes op een bureaustoel wordt ons lijf ook niet bepaald blij. Met dat in het achterhoofd lanceert yogalerares Jozefien vandaag het online yogaplatform ‘Yoga at your desk’, waarop ze stoelyogafilmpjes van een paar minuten deelt. Geen excuses meer om niet af en toe de benen (en armen) te strekken tussen het werken door.

Jozefien Scheepers is een zelfstandige yogalerares uit het Antwerpse, die onder de overkoepelende noemer Yoga Time onder meer groepslessen geeft. Maar ook wie niet wekelijks in de yogales geraakt, wil ze stimuleren om af en toe aan yoga te doen. Vandaag wordt Yoga at your office gelanceerd, een platform dat enerzijds lessen aanbiedt op locatie aan bedrijven, maar ook met ‘Yoga at your desk’ online filmpjes aanbiedt met oefeningen stoelyoga van 3 à 5 minuten. Zo kan dat eeuwig stilzittende lijf van jou tijdens het werk toch af en toe eens wat strekken en stretchen, en raak je meteen van wat overtollige stress kwijt. Je kan tussen verschillende filmpjes kiezen, naargelang welke spiergroep je wil trainen en welk niveau je hebt.

Wie het eens wil proberen, kan vanaf nu inschrijven voor de promoprijs van 2,99 euro per maand, een beginnerskorting die geldt tot 31 augustus 2016. Daarna betaal je 4,99 per maand. Behalve de online lessen – aangepast aan jouw niveau – kan je ook rekenen op persoonlijk contact met Jozefien via mail en regelmatig nieuwe yogatips. Eén filmpje krijg je hier alvast van haar cadeau:

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close