Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Ze dronk alleen nog maar water met Citroen! Het resultaat? Ongelooflijk!

0

Overweeg om je standaard kopje koffie in de ochtend te vervangen voor een glas warm water met citroen. Goed voor je lichaam, want het kan helpen gewicht te verliezen en verbetert de spijsvertering.

Het maken van dit drankje is simpel. Knijp een halve citroen uit boven een kopje heet water. Als je geen citroenen in huis hebt, mag het ook met een eetlepel citroensap. Om meer smaak toe te voegen en tegelijkertijd de stofwisseling te stimuleren, kun je ook een snufje kaneel en wat gember toevoegen.

Verbeteren spijsvertering

Het eerste voordeel van het drinken van water met citroen is dat het je spijsvertering stimuleert. Dit verbetert vervolgens het vermogen van het lichaam om voedingstoffen goed op te nemen. Slechte opname van voedingsstoffen kan ertoe leiden dat je een hongergevoel krijgt, zelfs wanneer je niet echt honger hebt.

Reinigen van je lichaam

Citroenwater reinigt eveneens je smaakpapillen. Eenmaal in je lichaam helpt het je ook om voorzichtig de nieren en lever te ontdoen van afvalstoffen en toxines. Het reinigt eveneens je lymfesysteem, een systeem dat gifstoffen elimineert.

Hydrateert

Genoeg water drinken is belangrijk om ervoor te zorgen dat je lichaam gehydrateerd blijft. Als je je lichaam niet genoeg hydrateert, slaat het meer vet op. Dit komt doordat je nieren niet genoeg hulp krijgen van je lever om vet te verbranden. Daarnaast is water ook een natuurlijke eetlustremmer. Als je niet genoeg water drinkt, krijg je juist sneller gevoelens van honger. Citroenen helpen eveneens om cellulitis te verminderen.

Vitamine C

Citroensap heeft een hoog gehalte aan vitamine C, gemiddeld 30,7 mg. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 75 mg voor vrouwen en 90 mg voor mannen. Mensen die meer vitamine C consumeren, hebben over het algemeen een efficiëntere spijsvertering dan mensen die dat niet doen. Citroen verhoogt ook de zuurgraad van de spijsvertering die je helpt om calcium beter te absorberen. De opname van calcium helpt je gewicht te verliezen omdat calcium wordt opgeslagen in vetcellen. Hoe meer calcium in de vetcellen, hoe makkelijker het is om te verbranden. Vitamine C verhoogt eveneens het immuunsysteem die je helpt bij het voorkomen van hart- en vaatziektes, een beroerte, staar en jicht. Daarnaast heb je door deze antioxidant vitamine ook een lager risico op kanker als je het fruit vers eet.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close