Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Ze verloor 50 pond in slechts 6 weken, alleen door dit elke avond te doen voor het naar bed gaan

0

Heb je al gehoord over het Flat Belly Overnight dieet? Het blijkt uitzonderlijk goed bekend te zijn bij de dames die niet veel tijd hebben voor strikte eetgewoonten en meeslepende activiteiten. Op dit moment lijkt het erop dat we eindelijk een formule hebben voor gewichtverlies, echt ’s nachts, terwijl u rust.

En dit alles is te danken aan de beroemde trainer Andrew Raposo. Hij gebruikte deze methode zelf voor een lange tijd, maar hij had niet verwacht dat het gebruikt kan worden door anderen.

Verloren Pondjes

Maar de dingen veranderden toen zijn zus erin slaagde om zich te ontdoen van de extra pondjes met behulp van dezelfde methode die hij eerder gebruikte.

Andrew’s zus had al jaren een probleem met haar gewicht. Ze probeerde veel diëten en begon te trainen, maar niets werkte.

Zoals wij allemaal, werd zij gedreven door de gedachte dat lichamelijke activiteit en dieet de enige manieren zijn om gewicht te verliezen. En voor sommige mensen is dat ook het geval.

Maar nadat een vrouw een bepaalde leeftijd bereikt in het leven, is het moeilijker om in vorm te komen. Dat gezegd hebbende, in haar geval zorgde dat voor negatieve effecten op haar gezondheid en ze voelde zich moe en begon te lijden aan slapeloosheid.

Het maakte niet uit wat ze deed, ze was niet in staat om vet te verliezen op bepaalde delen van haar lichaam. Een van de meest problematische gebieden was de dikke buik. Iedereen die dit probleem heeft ervaren weet hoe uitdagend en moeilijk het kan zijn.

Door haar buikvet ontwikkelde ze type 2 diabetes. En dat is slechts één van de belangrijke risico’s die daarvan afkomstig zijn. Andere risico’s zijn een beroerte, hartziekte, kanker en de ziekte van Alzheimer.

Vrouwen boven 40 jaar hebben het moeilijker omdat buikvet door hun hormonen verandert. De hormonale veranderingen die komen met de leeftijd, maakt dat de persoon meer kans heeft om extra gewicht te krijgen door het vertragen van de stofwisseling.

Wanhopig om nog meer vet te verliezen, beginnen vrouwen dan aan een dieet met weinig bekende feiten over de gevolgen die dat dieet programma op hen kan hebben. Er wordt meestal verteld dat als we regelmatig sporten, veel groenten en fruit eten en door het verminderen van calorie-inname we gewicht zullen verliezen.

Ongeacht bovenstaande zien we vaak een negatief resultaat van dat soort programma’s. Dat wordt veroorzaakt door het onvermogen van de auteurs om complexe gegevens te presenteren en goede instructies omtrent hun programma te geven.

Eet meer groenten en fruit

Als we in gedachten houden dat fruit vaak worden behandeld met pesticiden en giftige chemicaliën, kunnen ze resulteren in meer kwaad dan goed. Velen van ons weten niet dat fruit ons vermogen om gewicht te verliezen kan beïnvloeden.

Het consumeren van meer groenten en fruit kan het niveau van leptine en cortisone verhogen en de vetverbranding hormonen verminderen. Vandaar dat je dan minder kans hebt om vet te verbranden.

Als je ouder wordt, wanneer je begint met het verminderen van calorie-inname, verliest je lichaam de energiebronnen en vertraagt het de stofwisseling. Dat maakt het moeilijker om buik vet te verwijderen.

De High Intensity Interval Training (HIIT) verhoogt waarschijnlijk het risico op (te) hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, diabetes type 2 en beroerte.

Flat Belly Overnight is anders dan andere programma’s voor gewichtsverlies, wat te wijten is aan het feit dat het handleidingen over hoe deze negatieve effecten te minimaliseren omvat.

Amy Raposo, Andrew’s zus, had diabetes type 2 en een beroerte. Vervolgens raadde Andrew haar aan zijn truc proberen, maar met een aantal veranderingen en wijzigingen volgens haar behoeften.

Hij was erg verrast toen zijn zus 8 pond verloor in de eerste 24 uur! Omdat ze geen professionele atleet is, dacht Andrew dat de veranderingen die ze maakten van invloed waren op de goede resultaten van de truc. Amy nam 3 minuten lichaamsbeweging per dag op in haar dieet veranderingen en begon kruiden en specerijen te gebruiken.

Ze at een heleboel voedsel dat het metabolisme versnelt en korte afdwalingen stimuleerden het proces van de verbranding van calorieën. De kruiden hielpen haar lichaam om de giftige stoffen en vrije radicalen te verminderen.

Na een korte periode, wist Amy haar suiker en bloeddruk te normaliseren. De verbazingwekkende resultaten die Amy behaalde, inspireerde Andrew het te delen met andere mensen in de hoop dat andere mensen zich ook beter kunnen voelen.

Bron: www.naturehealthandbeauty.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close