*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Ze Werd Gepest Omdat Ze Overgewicht Had, Totdat Ze DIT Deed En Iedereen Verbaasde…

0

Je staat op het punt een dappere vrouw te ontmoeten die onoverkomelijke obstakels overwon om haar doelen te bereiken — en hiermee uiteindelijk haar eigen leven redde.

Tracy is al haar hele leven gepest vanwege haar gewicht. Toen ze nog maar een jong meisje was, scholden klasgenootjes haar al uit en werd er achter haar rug om gepraat. Artsen vertelden haar al jaren dat ze iets aan haar gewicht moest doen, maar ze koos ervoor om constant te ontkennen.

Eten werd haar ontsnapping en ze deed alsof ze heel vrolijk was. Maar van binnen voelde ze zich ellendig en een mislukkeling. Op een gegeven moment woog Tracy bijna 160 kilo en het risico op kanker, hart- en vaatziekten en diabetes werd steeds groter.

Ze wilde haar levensstijl veranderen, maar op dit punt zouden veel mensen hebben opgegeven. Daarom vind ik het zo knap dat ze toch heeft doorgezet. Ze schakelde de hulp in van professionals om haar te begeleiden tijdens het afslank proces. Wacht tot je haar aan het einde van de video ziet.. Een jaar later, nadat ze 90 kilo was kwijtgeraakt zonder gebruik te hebben gemaakt van dieet middelen of chirurgie, is haar transformatie adembenemend. Als je geïnspireerd bent door Tracy’s verhaal, vergeet deze video dan niet te delen met je vrienden op Facebook. Zij is het levende bewijs dat niets onmogelijk is.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close