*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Zeg vaarwel tegen buikvet met auberginewater

0

Overtollig buikvet wegwerken vereist een zeker inspanning en enkele wijzigingen aan de levensstijl.Beweging en een gezond dieet zijn hierbij van vitaal belang. Auberginewater kan echter bijkomende hulp bieden.

Auberginewater is een uitstekende remedie om gewicht te verliezen. Het hoge gehalte aan water, vezels, vitaminen, antioxidanten en mineralen maken het een perfect middel om vet te verbranden. Het bevat ook een groot aandeel aan voedingsstoffen, die goed zijn voor het lichaam. Weten hoe je het moet gebruiken kan een onmisbare hulp zijn om dat vervelende buikvet weg te werken.

Hoe kan aubergine me helpen gewicht te verliezen?aubergine-21

 • Aubergine beschikt over een grote hoeveelheid voedingsstoffen, maar is laag in calorieën. Aubergines zijn ook optimale diuretica en gaan het vasthouden van vocht tegen en geven je een verzadigd gevoel.
 • Vergeet echter niet dat om gewicht te verliezen en je buikvet te verminderen, je ook wijzigingen aan je levensstijl moet maken. Dat betekent dat auberginewater je enkel zal helpen in combinatie met een gezond dieet en voldoende beweging(minsten 30 minuten per dag).
 • Aubergine heeft erg zuiverende en ontgiftende eigenschappen. Het bevat ook geen vet en amper calorieën. Daarbij bevat het ook nog eens voldoende voedingsstoffen om als volwaardig deel van een gebalanceerd dieet beschouwd te worden.

Welke andere voordelen hebben aubergines?aubergine-31

 • Aubergines helpen cholesterol te controleren. Hoe doen ze dat? Hun bestanddelen absorberen de vetten uit je voeding en voeren ze door het hele darmkanaal.
 • Ze verwijderen afvalstoffen uit het lichaam en hebben invloed op de peristaltiek van de darmen, waardoor ze effectief constipatie bestrijden.
 • Ze hebben antioxidatieve eigenschappen, dankzij de aanwezigheid van vitamine E en anthocyaan. Deze antioxidanten beschermen het lichaam tegen verscheidene types kanker en cardiale aandoeningen.
 • Aubergines bevatten ook kalium en wat natrium. Deze zijn belangrijk voor hetzenuwstelsel en het cardiovasculaire stelsel.
 • De vezels in aubergines helpen, zoals eerder vermeld, het lichaam te reinigen. Het verlaagt ook het niveau van suiker in het bloed, waardoor het beschermt tegen diabetes.
 • Ze bevatten ook foliumzuur, wat goed is voor de beenderen.
 • Ook voor personen met leverproblemen zijn aubergines zeer nuttig, omdat het de functie van dit orgaan stimuleert.
 • De groente is tenslotte ook rijk aan magnesium en ijzer, wat helpt anemie te voorkomen, terwijl het je verdedigingssysteem verstrekt.

Hoe gewicht verliezen met auberginewater?aubergine-41

Hoe auberginewater gebruiken:

 • Drink het zeven opeenvolgende dagen. We raden je aan dit dieet minsten eens per maand te volgen, omdat het niet enkel buikvet wegwerkt, maar het lichaam ook reinigt.
 • Tijdens deze week volg je het beste een dieet van salades en sappen. Mijd industriële vetten en geraffineerde bloem zoveel mogelijk.
 • Drink een halve liter auberginewater per dag. Dat staat gelijk aan een glas voor beide hoofdmaaltijden.
 • Normaal moet je twee kilo gewicht kunnen verliezen in deze week. Houd er echter rekening mee dat elk metabolisme anders is en het aantal verloren kilo’s dus van persoon tot persoon kan verschillen.
 • Naast het drinken van auberginewater, zou je aubergine ook in zijn andere vormen moeten eten: gebakken en gekookt. Kies zelf waar je op dat moment zin in hebt. Eet het echter nooit rauw. Rauwe aubergine is namelijk toxisch, want het bevat een alkaloïde, bekend als solanine, dat braken en diarree kan veroorzaken.

Hoe auberginewater maken:

 • Het is erg simpel. Neem een aubergine van gemiddelde grootte, verwijder de schil, was de groente grondig en snijd hem in blokjes. Kook deze in water.
 • Neem vervolgens een donkere fles en vul deze met een halve liter van het water met wat blokjes aubergine en laat het weken tijdens de nacht. Het is dus belangrijk het water te maken op de avond vóór je het wil nuttigen.
 • Drink het vervolgens met een beetje citroensap. Hierdoor zal de smaak beter zijn en je voegt bovendien nog eens extra antioxidanten toe. Onthoud dat je het moet drinken vóór je twee hoofdmaaltijden en dat gedurende een hele week. Herhaal dit dieet maandelijks en geleidelijk aan zal je de resultaten zien.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close