*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Zeven geweldige voedingsmiddelen om gewicht te verliezen

0

Naast het feit dat het rijk is aan vitaminen, mineralen en antioxidanten zijn fruit en groenten ook laag in calorieën. Het eten van vijf porties per dag zal ervoor zorgen dat je je langer vol voelt.

Voeding speelt een belangrijke rol in ieders leven, want dit is de manier waarop het lichaam de essentiële voedingsstoffen krijgt om het immuunsysteem te versterken, energie te verbranden en te genieten van een goede gezondheid in het algemeen.

Daarbij zijn er een aantal voedingsmiddelen die ook helpen bij het bijdragen aannatuurlijk gewichtsverlies, omdat ze over eigenschappen beschikken die de stofwisseling versnellen en vetten makkelijker verbranden.

Volgens Huffpost Voices zijn er voedingsmiddelen die natuurlijk gewichtsverlies bevorderen door de spijsvertering te activeren, meer calorieën te verbranden en problemen zoals obesitas te vermijden. Deze keer zullen we de zeven voedingsmiddelen met je delen die het vaakst worden aangeraden om gewicht te verliezen, waarbij je je niet hongerig zult voelen.

Extra vergine kokosolie voor gewichtsverlies

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat kokosolie helpt bij het bevorderen van gewichtsverlies op natuurlijke manier als het is opgenomen in een gezond, uitgebalanceerd dieet.

Dit voedingsmiddel bevat gezonde omega 3-vetzuren, die helpen bij het verbranden van vet en de spijsvertering stimuleren om makkelijker gewicht te verliezen. Om gebruik te maken van de voordelen hoef je niet je hele dieet te baseren op kokosolie. Je hoeft het alleen maar vaker te gebruiken.

Appelazijn

Appelazijn is een heel veelzijdig product dat je op vele manieren in en om het huis kan gebruiken. Dit product wordt gemaakt door verse appelcider te fermenteren en het is een rijke bron aan vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren.

Dankzij de voedzame inhoud en aminozuren is dit product ideaal om vet op een gezonde manier te verbranden en snel gewicht te verliezen.

Het is belangrijk om een appelazijn van een hoge kwaliteit te kiezen, omdat de goedkopere merken vaak toevoegingen bevatten die de goede eigenschappen verminderen.

Fruit

De meeste fruitsoorten, maar niet per se alle soorten, zijn een goede aanvulling op diëten. Je kunt ze op alle momenten van de dag eten en ze zijn perfect voor het stillen van de lekkere trek, die ervoor kunnen zorgen dat je je calorieënlimiet overschrijdt.

Het fruit met de minste calorieën is:

 • Meloen
 • Watermeloen
 • Bessen
 • Perziken
 • Appels

Bananen en avocado’s zouden met mate moeten worden gegeten, omdat ze meer calorieën bevatten. Gedroogde vruchten bevatten gezonde vetzuren, maar ze moeten ook met mate worden geconsumeerd.

Groenten

Samen met fruit zijn groenten ook een ideale toevoeging aan diëten om gewicht te verliezen. Groenten bevatten erg weinig calorieën en zijn rijk aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en andere belangrijke voedingsstoffen. Het eten van vijf porties groenten per dag is ideaal om op een gezonde manier gewicht te verliezen en het zal je helpen je langer vol te voelen.

We raden aan om groenten rauw te eten om 100% gebruik te maken van hun voordelen.

Magere vis

Magere vis, of blauwe vis, maakt onderdeel uit van een gezond dieet om op een natuurlijke manier gewicht te verliezen, omdat het vullend is, gezonde vetten bevat, slechte cholesterol helpt verlagen en vol zit met eiwitten en andere belangrijke voedingsstoffen waarvan je slanker zult worden.

Een aantal van de meest aangeraden soorten vis zijn:

 • Sardienen
 • Paling
 • Haring
 • Zalm
 • Makreel
 • Tonijn

De manier waarop je vis bereidt, is heel belangrijk als je van alle voordelen gebruikt wilt maken. Je moet hem niet paneren, omdat de bloem veel vet absorbeert als je hem bakt, wat een slechte invloed heeft op het lichaam.

Je kunt de vis het beste bakken in een beetje olijfolie of grillen of bakken in de oven met natuurlijke kruiden en specerijen.

We raden aan: 5 soorten vis die je zou moeten vermijden

Asperges

Als je probeert af te vallen, kunnen asperges een grote hulp zijn vanwege de urineafdrijvende en reinigende eigenschappen. Het eten van asperges helpt bij het bestrijden van vochtretentie, het stimuleert de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam en geeft het metabolisme een kickstart om vet sneller te verbranden.

Dit voedingsmiddel maakt deel uit van een groep die “negatieve calorieën” bevat, omdat het meer calorieën verbrandt dan het bevat. Ze zijn een ideale toevoeging aan de lunch of een licht, gezond avondmaal.

Eieren

Hoewel er veel verhalen de ronde doen over het eten van eieren, is de waarheid dat dit voedingsmiddel goed is voor de gezondheid en kan helpen met afvallen. Eieren bevatten een belangrijke soort B12, die het metabolisme reguleert.

Daarbij bevatten ze ook eiwitten die essentieel zijn voor de vorming van spiermassa en het verbeteren van de lichamelijke prestaties.

Het is het beste om eieren gekookt te eten, bij voorkeur zonder de dooier. Bak ze niet en eet ze niet samen met worstjes.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close