*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Zo kun je checken of de leeftijd van je huid overeenkomt met je echte leeftijd

0

Volgens de belangrijke huidexpert Alexis Abramson begint onze huid zichtbaar te verouderen rond het 45ste levensjaar. Hij verliest dan steeds meer elasticiteit en begint wat leerachtig aan te voelen. Maar de ene huid is de andere niet dus hoe kom je erachter hoe het met jouw huidje gesteld is?

Heel simpel: houd de huid van de rug van je hand vijf seconden tussen duim en wijsvinger en meet de tijd die het kost voor hij weer helemaal strak is getrokken. Hoe korter dat duurt, hoe jonger de leeftijd van je huid.

Veert je huid binnen twee seconden weer terug dan heb je een huidleeftijd van jonger dan dertig. Duurt het drie tot vier seconden dan geldt de leeftijd 30 tot 44. Bij vijf tot negen seconden is je huid tussen de 45 en 50 jaar oud en duurt het meer dan tien seconden dan is je huidleeftijd hoger dan 60.

Maar wat als je 30 bent en een huidleeftijd van 50 blijkt te hebben? Dan is daar volgens Abramson wat aan te doen. Eet meer groente en noten. Vooral tomaten, walnoten en paprika’s zouden goed zijn. En belangrijker: gebruik veel (natuurlijke)zonnebrandcrème of blijf uit de zon. Stoppen met roken en minder alcohol drinken zullen je huid ook deugd doen.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close