*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Zoveel tijd sporten we in ons leven (hint: het is niet veel)

0

Wie nog een extra reden nodig heeft om zijn Netflixtijd in te perken en wat meer te gaan sporten: deze is voor jullie. Een onderzoek heeft immers uitgewezen dat we minder dan één procent van ons leven besteden aan sport.

Speciaal voor de 25.915 dagen-campagne van Reebok – het aantal dagen dat een mens gemiddeld leeft – werd bij 90.000 mensen gepeild hoe ze die dagen precies spenderen. Negen landen werden ondervraagd: de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Duitsland, Frankrijk, Mexico, Rusland, Korea en Spanje.

Zoals verwacht sporten we allemaal te weinig, maar het precieze aantal sporturen bleek wel erg laag: gemiddeld 180 dagen van ons leven besteden we aan sport, minder dan 1 procent van het totale aantal dagen. Om het even in perspectief te zetten: we spenderen meer dan 10.625 dagen aan elektronische apparaten als smartphones, tablets en laptops.

Een schokkend cijfer, dat we dringend de hoogte moeten intrekken. We hoeven je immers niet meer te vertellen dat sport erg belangrijk is voor je gezondheid. Speciaal om ons een virtueel duwtje in de rug te geven, lanceerde Reebok het volgende filmpje. Motivatie te over, al hopen we dat iedereen van de beer gespaard blijft.

Geen fan van lopen? Probeer dan eens spinning, de Barre workout of deze anderesporten die veel calorieën verbranden. Of begin gewoon met wandelen, dat blijkt ook al heel gezond te zijn.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close