Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


14 voedingsmiddelen met bijna geen calorieën en veel voedingsstoffen

0

We worden constant geadviseerd om meer voedsel met veel voedingsstoffen te consumeren, maar uiteindelijk eten we meer en missen we nog steeds die belangrijke ingrediënten in ons lichaam.

Daarom moeten we leren welke voedingsmiddelen rijk zijn aan mineralen, vitamines en antioxidanten, en hun inname op dagelijkse basis verhogen. We moeten ook proberen de meeste voedingsstoffen uit calorieën te halen en toch het aantal verbruikte calorieën te beperken.
Daarom hebben we het allemaal nodig om meer voedselarm te eten.

De volgende 14 zijn de beste voedingsmiddelen die je kunt consumeren:

uien
Uien worden vaak toegevoegd aan verschillende recepten en bevatten slechts 40 calorieën per 100 gram, maar bevatten veel nuttige flavonoïden.

komkommers
Komkommers zitten vol met water, dus hydrateren ze het lichaam. Ze bevatten ook 16 calorieën per 100 gram en zijn gewoonweg heerlijk in salades en andere maaltijden.

Selderij
Dit is een klassiek voedsel zonder calorieën, dat voornamelijk uit water bestaat en slechts 16 calorieën per 100 gram bevat.

Spruitjes
Deze kruisbloemige groente, zoals broccoli, kool en bloemkool, bevat extreem weinig calorieën, slechts 43 per 100 gram, en heeft een specifieke, unieke smaak.

Appels
Appels zijn calorie-armer, bevatten 52 calorieën per portie van 100 gram, maar zijn gevuld met vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten, dus ze zijn zeer nuttig.

6. Sinaasappelen
Sinaasappelen zijn rijk aan vitamine C en hebben slechts 47 calorieën per portie van 100 gram.

7. Kool
Kool ondersteunt de cardiovasculaire gezondheid en voorkomt kanker. Het helpt ook om gewicht te verliezen, want het heeft slechts 25 calorieën per 100 gram.

8. Courgette
Voeg courgette toe aan de pastasaus of roerbak en consumeer tal van voedingsstoffen en slechts 17 calorieën in een portie van 100 gram.

9. Bloemkool
De krachtige ontstekingsremmende eigenschappen voorkomen hart- en vaatproblemen en helpen de spijsvertering. Voeg het toe aan je pizzabodems en je voegt slechts 25 calorieën toe in een portie van 100 gram.

10. boerenkool
Boerenkool is extreem rijk aan voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, eiwitten, vezels en fytonutriënten en heeft slechts 49 calorieën. Voeg het toe aan salades, wraps of probeer boerenkool frites te bereiden.

11. Wortelen
Wortelen beschermen het gezichtsvermogen, reguleren bloedsuiker, werken als een natuurlijk diureticum en hebben krachtige ontstekingsremmende eigenschappen. Wat het beste is, ze bevatten 41 calorieën per portie van 100 gram.

12. Broccoli
Broccoli is een rijke bron van vezels en plantaardig eiwit en het helpt de spijsvertering. Het heeft slechts 34 calorieën in een portie van 100 gram.

13. Asperges
Je moet zeker gegrilde asperges proberen, want het is heerlijk, geeft een vol gevoel en heeft 20 calorieën op een portie van 100 gram.

14. Watermeloen
Watermeloenen zijn sappig en zoet en hebben slechts 30 calorieën in een portie van 100 gram. Aan de andere kant zijn ze rijk aan antioxidanten, die tal van voordelen bieden en de stofwisseling stimuleren.

Bovendien zou je meer rapen, citroenen, tomaten, bieten en grapefruits moeten consumeren, omdat ze ook vol zitten met voedingsstoffen.

Bronnen:

besthealthpage.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux