*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


3-Ingredient Health “Shot” om opgeslagen vet te verteren (neem het elke dag!)

0

Soms voelen mensen zich moe en stijf, zelfs nadat ze hebben geslapen.

Daarom reiken ze vaak ’s morgens naar een grote kop koffie met het doel wat cafeïne te krijgen om ze wat energie te geven. Dit kan echter een grote fout zijn.
Het is namelijk normaal dat het lichaam ’s morgens het zuurst is. De zure toestand van het lichaam is vaak geen goede zaak, maar op dit punt is deze toestand te wijten aan de verschillende processen die plaatsvinden tijdens de slaap, en de zuren die ze in uw systeem vrijgeven. Dit is een van de redenen waarom je lichaam uitgeput lijkt. Natuurlijk zal koffie, aan de andere kant, het nog erger maken, omdat het zuurgraad toevoegt.

Dus wat je moet doen is je lichaam alkaliseren om het voor de volgende dag te activeren! Het verbruik van alkalische drankjes direct na het ontwaken, zorgt voor een goede balans tussen uw pH. Houd er echter rekening mee dat je ze niet in grote hoeveelheden hoeft te consumeren.

Vandaar dat dit artikel, om u te helpen uw lichaam ’s morgens snel wakker te maken, drie eenvoudige, natuurlijke en gemakkelijke 3-ingrediënten gezondheidsschoten zal voorstellen, die uiterst effectief zijn!

Green Smoothie Shot

Deze fantastische groene smoothie zal alle benodigde energie leveren, omdat het overvloedig aanwezig is in kalium, vitamine C en B en 10 gram eiwit.

ingrediënten:

2 kopjes biologische spinazie
1 plakje gember
¼ bevroren biologische bosbessen

Opmerking: u kunt Stevia toevoegen (optioneel).

Methode van bereiden:

Meng in een blender alle ingrediënten en voeg wat water toe als je de consistentie wilt verminderen. Bereid een grotere hoeveelheid van deze heerlijke smoothie en bewaar de rest in de koelkast.

Bovendien kunt u ook wat Spirulina aan de smoothie toevoegen, als u bovendien de voedingswaarde ervan wilt verrijken. Spirulina is een superfood-alg die een natuurlijke multivitamine is.

Spijsvertering Booster Shot

Het onjuiste werk van het spijsverteringsstelsel vertraagt ​​de functie van het hele lichaam en het zal leiden tot gevoelens van uitputting. Daarom moet je ’s ochtends je spijsverteringssysteem activeren om je systeem voor de hele dag voor te bereiden. Deze fantastische natuurlijke opname stimuleert je spijsvertering, omdat de sterke spijsverteringbevorderende eigenschappen van de ingrediënten ervoor zorgen dat je systeem de hele dag soepel blijft draaien.

ingrediënten:

½ gram appelaciderazijn
15 ml  citroensap
Een snufje biologische gemalen gember

Methode van bereiden:

Meng de ingrediënten en voeg wat water toe aan het mengsel om de benodigde consistentie voor een smoothie te krijgen.

Metabolisme Booster Shot

De ingrediënten van deze krachtige smoothie zijn de beste die je kunt gebruiken om je systeem te baseren, ook al denken sommigen dat ze het tegenovergestelde effect kunnen hebben.

ingrediënten:

15 ml citroensap
½ gram appelaciderazijn
Een snuifje cayennepeper
Opmerking: als de smaak te sterk voor u is, voegt u water toe.

Methode van bereiden:

Deze opmerkelijke natuurlijke opname biedt veel voordelen voor uw gezondheid. Namelijk, de appelciderazijn, evenals het citroensap, zullen uw bloed naar een pH-niveau brengen dat meer alkalisch is.

Bovendien zal de cayennepeper helpen bij het afvallen, omdat het je metabolisme zal stimuleren en de nodige ochtendverversing zal bieden.

Om het samen te vatten, omdat ons lichaam functioneert om zichzelf te herstellen en zichzelf ’s nachts te genezen, moeten we helpen door’ s ochtends goede voeding te bieden. Deze drie gezondheidsshots zullen allerlei ziekten voorkomen, omdat ze het lichaam zo alkalisch mogelijk houden. Wat meer is, deze natuurlijke gezonde shots zijn heerlijk, dus aarzel niet om ze te proberen!

Bronnen:

familylifegoals.com
www.onegreenplanet.org
supertastyrecipes.com
www.naturalhealthyteam.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux