*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Artsen bevelen beproefde en geteste tips aan om uw energie te stimuleren

0

Een groep artsen kwam samen om een ​​aantal energie-opvoerende tips te delen die je kunnen helpen om een ​​vermoeiende en drukke dag te doorstaan. Deze tips behandelen een aantal verschillende dingen, waaronder wat het beste werkt voor hen bij het begin van de dag, evenals het soort dingen dat ze doen om die onmiddellijke energie te krijgen wanneer ze zich uitgeput voelen.

Gemeenschappelijke grond

Sommige artsen delen soortgelijke tips om de dag goed te beginnen, en dat is door zo vroeg mogelijk wakker te worden. Volgens tandarts Dr. Uchenna Okoye, werd altijd elke dag wakker op hetzelfde moment of vroeger, wat 5:00 uur voor haar is. Het hielp haar om gedurende de dag energiek te worden. Ze vult dit aan met een ochtend groente smoothie met boerenkool en spinazie, en andere ingrediënten, en zegt dat het dient als haar ultieme instant energie fix.

Verschillende artsen noemen ook hardlopen en zelfs sprinten als sleutel tot het krijgen van directe energie. Dr. Preethi Daniel, een geregistreerde huisarts, zegt dat wanneer moeheid begint in te kruipen, ze zou aanbevelen om een ​​wandeling of een korte sprint te maken. Dr. Suchrita Badvey is het ermee eens: “Om snel energie op te nemen, heb ik iets gedaan sinds ik een jonge tiener was en sprint ik op topsnelheid in snelle uitbarstingen, gevolgd door een paar minuten flink doorlopen, deze cyclus 10-20 minuten herhalen per dag.”

Het lijkt misschien contra-intuïtief – je krijgt energie door het doen van een activiteit die je moe lijkt te maken – maar volgens die artsen helpen die dingen ze echt door ze te gebruiken als snelle energieboost.

Je moet het proberen om het te geloven

Een onconventionele truc komt van Dr. Meg Mehta, die aanbeveelt om iets genaamd “energieafbeeldingen” te gebruiken om zich energiek te voelen. Haar techniek vereist dat je simpelweg “een tijd en plaats in herinnering brengt waar je bijzonder energiek was.” Het idee is dat als je de energie en kracht kunt herinneren die je had van die gebeurtenis en dat specifieke moment, dan kun je het terug halen en door je lichaam channelen.

Ondertussen is er ook iets dat de “innerlijke glimlach” wordt genoemd die wordt gebruikt door Dr. Sarah Brewer. Ze zegt dat het in het oude China is ontstaan, en werkt door je in staat te stellen je zogenaamde constitutionele energie, of Jing Qi, te versterken en het vanuit je gezicht naar je kern te channelen.

Niet alle artsen gebruiken voedingssupplementen, maar de meesten van hen wel. Bijvoorbeeld, sommige van hen nemen een of andere vorm van vitamine D-supplement, wat ze ofwel “zonneschijn in een pil” of de “zonnevitamine” noemen. Er zijn ook verschillende vermeldingen van ginseng, vitamine B-complex, vitamine C en zink. Dit betekent dat, hoewel hun conventionele en niet-conventionele trucs voor extra energie misschien werken, sommigen van hen het nog steeds nodig of nuttig vinden om te vertrouwen op goede ouderwetse vitaminesupplementproducten.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux