*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Doe deze 2 ingrediënten in je koffie. Na slechts 2 slokjes, zal je buik vet beginnen te verdwijnen en je stofwisseling wordt sneller dan ooit!

0

Wist je dat er bepaalde gewoonten zijn die het buikvet beïnvloeden? Zo is er een nauw verband tussen stress management en gezond eten. Het buikvet ziet er niet alleen onaantrekkelijk uit, maar het is sterk geassocieerd met een verhoogd risico op hart-en vaatziekten en diabetes.

De chronische stress, ongezonde en slechte voedingskeuzes, alcoholgebruik, en een verhoogde inname van suiker zijn slechts enkele van de gewoonten die gewichtstoename en buikvet activeren.

Daarom presenteren wij je een aantal tips, die je zal helpen gewicht te verliezen en van het hardnekkige buikvet af te komen.

Manieren om buikvet te verliezen
Naast regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet, moet je de volgende tips nastreven:

Verminder stress
Stress is niet alleen ongezond, maar zorgt ook voor een aantal ernstige gezondheidsproblemen, en het draagt ook bij tot gewichtstoename en buikvet. Probeer stress te elimineren uit je leven door het beoefenen van meditatie of yoga.

Vermijd Suiker
Dit betekent dat je moet bezuinigen op koekjes, snoepjes en andere grote toetjes. Voedingsmiddelen die vol zitten met geraffineerde suiker kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. Probeer suiker te elimineren uit je dagelijkse voeding, en je zult zien dat je zult afvallen.

Diepe ademhaling
Diep ademhalen is een effectieve methode om gewicht te verliezen. Je moet tien keer diep adem halen, want dit helpt om je lichaam opnieuw te herstellen.

Bovendien presenteren wij je een natuurlijke remedie, die het gewichtsverlies proces zal stimuleren. Als je een gepassioneerde koffie minnaar bent, zal dit recept je favoriet worden. Je zal van je koffie kunnen genieten, en tevens ook buikvet verliezen.

De koffie bevat cafeïne, die het centrale zenuwstelsel bevordert, de stofwisseling, en de oxidatie van vetzuren verhoogt. Door het toevoegen van een aantal andere ingrediënten aan de koffie, kunt je de effecten ervan maximaliseren

Koffiemelk
ingrediënten:
– ¾ kopje kokosolie
– ½ kopje honing
– 1 theelepel cacao
– 1 kaneelpoeder

instructies:
Je moet een kom nemen en alle ingrediënten samen mengen. Vervolgens doe je het mengsel in een klein potje en bewaar deze in de koeling. Je moet 1-2 theelepels van de koffiemelk toe voegen in je koffie terwijl het warm is.
Meng het goed en laat de kokosolie oplossen.
Kokosolie zal helpen vet te verbranden en het zal de stofwisseling versnellen. Bovendien verhoogt kaneel ook het metabolisme en zet de suiker in de benodigde energie om. Vanwege de antioxidanten werking, neutraliseert kaneel de negatieve effecten van vrije radicalen. Last but not least, honing verbrandt het vet en levert de benodigde voedingsstoffen.

Vind je deze tips handig? Vergeet ze dan niet te delen met de rest van je vrienden en familie

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux