*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Een eiwitrijk, caloriearm en uitgebalanceerd dieet dat het gewicht vermindert, toxines afgeeft en oxidatieve stress vermindert

0

Als het gaat om het aantrekken van spieren en het verkrijgen van massa in het algemeen, hebben onderzoeken aangetoond dat het nuttig kan zijn om een ​​eiwitrijk dieet te volgen, een dieet dat het lichaam de juiste hoeveelheid voedingsstoffen geeft die het nodig heeft om spieren op te bouwen en tegelijkertijd het totaal aantal calorieën onder controle. Nu werpt een nieuwe studie van bewegingswetenschapper Paul Arciero enig licht op hoe een dergelijk dieet mensen treft die streven naar algeheel gewichtsverlies.

Volgens Arciero, professor in de gezondheid en bewegingswetenschappen aan het Skidmore College, kan een proteïnerijk, caloriearm en gebalanceerd dieet nuttig zijn bij het bereiken van langetermijndoelen voor gewichtsverlies, evenals bij het vrijmaken van gifstoffen uit de vetopslag van het lichaam. En dit alles komt bovenop de vermindering van oxidatieve stress en de versterking van de gezondheid van het hart die ook optreedt bij een dergelijk dieet.

Arciero’s onderzoek is naar verluidt de nieuwste in een lange reeks die de voordelen onderzoekt van een zogenaamd “eiwit-pacing” calorierestrictie dieet (PC-R), dat het aantal opgenomen calorieën vermindert van vier tot zes maaltijden. per dag, die elk 20 tot 25 gram eiwit bevatten. De deelnemers aan de studie van Arciero waren ook betrokken bij wat Intermittent Fasting (IF) wordt genoemd.

De resultaten van Arciero’s onderzoek, dat te vinden is in de nieuwste editie van het International Journal of Environmental Research en Public Health, zijn volledig uiteengezet in een studie getiteld: “Serum polychloorbifenylen toename en oxidatieve stressverlagingen met een eiwit-stimulerend calorie Beperkingsdieet bij Obese mannen en vrouwen. “De publicatie is de derde keer in de afgelopen maanden dat Arciero’s bevindingen over de impact van een P-CR-dieet zijn gerapporteerd.

In zijn onderzoek was Arciero in staat om de resultaten van het P-CR-dieet te vergelijken tussen mannen en vrouwen met obesitas die een afslankdieet van 12 weken volgden. Tegelijkertijd vergeleek hij deze P-CR-dieetresultaten met diegenen die een zogenaamd hart-gezond dieet hadden dat 52 weken duurde. Hij ontdekte dat het 12 weken durende P-CR-dieet even effectief was in het verminderen van het lichaamsgewicht, oxidatieve stress, arteriële stijfheid en zelfs toenemende toxine-afgifte bij zowel mannen als vrouwen. Na de volledige fase van 52 weken, toonde het P-CR dieet enorme verbeteringen ten opzichte van het conventionele hart-gezonde dieet als het ging om het handhaven van minder gewicht, het verminderen van slagaderstijfheid en het afgeven van toxines.

Op basis van zijn onderzoeksresultaten concludeerde Arciero dat een P-CR-dieet de ziektemarkeringen niet verhoogt. In feite kan het helpen bij ontgifting en ook oxidatieve stress verminderen. Dit alles gaat een lange weg naar het verminderen van eventuele angsten over toxines in de bloedbaan, wat ernstige aandoeningen veroorzaakt zoals hartaandoeningen, kanker, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en andere hormoonverstoringen.

“Hoewel gewichtsverlies meestal tot een betere gezondheid leidt, weten we dat bij degenen met overgewicht en obesitas – en daarom overmatige toxines worden opgeslagen – er potentieel is dat de afgifte van toxines het lichaam negatief beïnvloedt”, legt Arciero uit. “We wilden de afgifte van die gifstoffen en de reactie van het lichaam vastleggen.”

Op basis van zijn onderzoeksresultaten kon Arciero laten zien dat het niet alleen is waar uw dieet uit bestaat; de kwaliteit van je dieet betekent ook veel. “Door het dieet alleen kunnen we het ontgiftingsproces gunstig beïnvloeden, de oxidatieve stressniveaus verlagen, de stijfheid van het bloedvat verminderen en het gewichtsverlies verbeteren.” Voor hem is dit een belangrijke boodschap voor de volksgezondheid die alle moeite die zijn onderzoek kostte waard was .

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux