*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Ik verloor 120 Pond zonder pizza op te geven

0

Deze manager van een pizzeria probeerde verschillende keren af ​​te vallen. Pas toen hij zijn calorieën begon te traceren, vond hij succes – en een manier om nog steeds pizza te eten.

Hovig Ayvazian zegt dat hij voor het eerst opmerkte dat hij kilo’s aan het pakken was toen de kleine taken van het leven hem buiten adem lieten. Dingen zoals zijn sokken aantrekken en zijn adem inhouden om zijn voeten te bereiken, laten hem weten dat zijn gewichtstoename ongezond zou worden. Maar toen bedacht hij een plan dat hem nog steeds toestond zijn favoriete eten te eten – en 100 pond af te werpen.

Ayvazian is een 50-jarige franchisenemer van Domino’s Pizza, en hij vertelt Reader’s Digest: “Ik was heel actief in de sport, maar de nadruk kwam uiteindelijk te liggen op de stress van het leven en het werk. De inactiviteit begon te wegen. In het begin was het vijf pond per jaar en toen tien. Het ging geleidelijk, totdat ik wist dat ik iets moest doen. ”

Na een paar mislukte pogingen om het gewicht te verliezen, begon Ayvazian de hoop te verliezen. “Mijn gezondheid was borderline. Toen ze bloedonderzoeken deden, kwamen ze allemaal terug op de rand van ongezond zijn. Ik heb eindelijk aan mezelf gedacht: als ik de toekomst van mijn kinderen wil zien, moet er iets veranderen. Ik moet dit doen voordat het erger wordt. Genoeg is genoeg.”

Toen een collega zei dat ze afgevallen was met behulp van Lose It !, een app waarmee gebruikers calorieën, voeding en doelen voor gewichtsverlies kunnen bijhouden, was Ayvazian geïntrigeerd. Toen hij eenmaal hoorde hoe het werkte, was hij verkocht. “Ik ben een getallen man en ik ben competitief. Ik hield ervan om met mezelf te kunnen concurreren om de doelen te bereiken die ik heb gesteld. Ik begon ook de voedingswaarde van het voedsel dat ik aan het eten was te zien, en dat hielp me betere beslissingen te nemen. “Iedereen vindt zijn inspiratie op verschillende manieren.

Ayvazian’s uiteindelijke doel was om 160 pond te verliezen, maar hij wist beter dan dat eerste doel te bereiken. “Ik zette het eerste doel op 47 pond. Ik wilde een klein, haalbaar doel stellen dat niet overweldigend was. Toen ik die haalde, stelde ik nog een doel van 30 pond, en ik bleef gewoon nieuwe doelen stellen. “Ayvazian zegt dat hij dol is op pizza (de pizza’s van Domino’s Brooklyn Style en Philly Cheese Steak zijn zijn favorieten) en het feit dat hij dat niet op hoeft te geven en om de resultaten te zie hebben hem gemotiveerd gehouden. “Ik plan cheat days of cheat-maaltijden elke tien dagen of zo. Het houdt me op de been, want als ik weet dat er een komt, dan is het makkelijker om verleidelijk voedsel voor me af te wijzen. ”

Hij is tot nu toe 120 pond kwijtgeraakt en heeft zijn dieet onderweg veranderd. Ayvazian zegt dat hij door het snijden van calorieën de eerste paar kilo’s kwijt was, meer eiwitten in zijn dieet ging verwerken (Domino’s kippenvleugels zijn een van zijn favoriete go-to snacks); uiteindelijk schakelde hij volledig over naar het keto-dieet. De overstap naar het volgen van het eiwitrijke keto-plan hielp hem een ​​gewichtsverliesplateau door te drukken, en hij crediteert het door hem te helpen de laatste 20 kilo te verliezen. “Ik ben enthousiast over de afspraak van mijn volgende arts. Ik ben van mijn bloeddrukmedicatie af en mijn insulineniveaus zijn weer normaal. Mijn hartslag in rust is beter en ik slaap heel goed. “Hij zegt dat hij weer voetbal en basketbal speelt. “Als je groot bent, vermijd je dingen als sport omdat ze moeilijk zijn om te doen, maar nu hoef ik er niet eens aan te denken.” Het Keto-dieet heeft vele voordelen – en enkele nadelen.

Tegenwoordig zegt hij dat hij gefocust blijft om weer op het goede spoor te komen, bijvoorbeeld als de onvermijdelijke cheat-dag een cheat-week wordt. “Voor mij is het belangrijk om zelfs de gênante dagen, de slechte dagen, te loggen, want dat is het leven. Het is zelfverantwoording en dat werkt. Je kunt jezelf niet slaan omdat je van de baan bent. Gewoon loggen wat er is gebeurd en vervolgens opnieuw instellen. “

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux