*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Studie: deze zelfgemaakte appelciderazijn activeert vet verbrandende genen in het lichaam

0

Appelazijn komt in bijna elke keuken voor, omdat het een geweldige aanvulling is op tal van maaltijden. Het volksgeneesmiddel wordt echter ook gebruikt om talloze aandoeningen te behandelen.

Hoewel studies niet al deze toepassingen hebben bevestigd, hebben experts er veel van bestudeerd en hebben ze aangetoond dat dit ingrediënt verbazingwekkende voordelen kan bieden.
Bijvoorbeeld, een Japanse studie omvatte 175 zwaarlijvige mensen die vergelijkbare diëten volgden. Slechts een deel van deze deelnemers consumeerde appelciderazijn, terwijl andere dat niet deden.

Wetenschappers ontdekten dat die mensen die appelazijn namen, meer gewicht verloren dan de anderen. Volgens deskundigen activeert appelciderazijn enkele genen die betrokken zijn bij het vetverbrandingsproces.

Bovendien hebben wetenschappers bewezen dat het ook effectief is in het verlagen van de bloedsuikerspiegel. Namelijk, Carol Johnston, Ph.D., de directeur van het voedingsprogramma van de Arizona State University, beweert dat appelciderazijn de zetmeelvertering voorkomt die de bloedsuikerspiegel verhoogt.

Zij verklaarde dat het anti-glycemische effect van appelciderazijn zeer goed gedocumenteerd is. Het blokkeert het zetmeel niet voor 100%, maar het voorkomt zeker dat ten minste een deel van dat zetmeel wordt verteerd en verhoogt je bloedsuikerspiegel. ”
Maar hoewel veel mensen hun appelciderazijn kopen in reformwinkels of boodschappen, kun je je eigen zelfgemaakte azijn maken en van de voordelen ervan genieten.

Zo bereid je het:

ingrediënten:

6-8 appels ongeschilde appels
2 eetlepels honing
Water

instructies:

In een grote glazen pot, plaats de appels met hun schillen en vul het met water om ze volledig onder te dompelen. Voeg dan de honing toe en roer goed om het op te lossen.

Plaats vervolgens een papieren handdoek over de opening van de kan, sluit deze en laat hem 2 weken zitten. Trek het dan uit, verwijder alle resten van de appel en giet alleen de vloeistof terug in de pot.
Laat het nog vier weken zitten, maar vergeet het niet elke dag te roeren.

Na deze maand kunt u op verschillende manieren uw zelfgemaakte appelciderazijn gebruiken en genieten van de wonderbaarlijke gezondheidsvoordelen ervan!

Bronnen:

familylifegoals.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux